Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

HSM Interieur De beste van de klas

PDF Versie

HSM Interieur is synoniem aan gyprocwerken met oog voor detail. Het interieur- en afwerkingsbedrijf uit Oudsbergen blinkt uit door zijn uitmuntende kwaliteit aan betaalbare prijzen. En daar hebben opdrachtgevers wel oren naar. “Zij zijn helemaal weg van het fijne en precieze werk dat we verrichten”, knikt Marcel Swennen. “Wij voeren al onze projecten in eigen beheer uit en komen onze afspraken na.”

Thuis in villabouw

In het hogere segment van de professionele en de particuliere markt heeft HSM Interieur een streepje voor. “We zijn de bevoorrechte partner van een aannemer die gespecialiseerd is in villabouw”, vertelt Marcel. “Voor een klassevol project in Alken stonden wij in voor alle gyprocwerken. Van voorzetwanden en ingebouwde gordijnkasten tot de verlichting in verlaagde plafonds. Dergelijke projecten hebben we te danken aan onze superieure kwaliteit, die altijd en overal perfect haaks en tot op de millimeter nauwkeurig is uitgevoerd.”

Hoog aangeschreven

HSM Interieur staat ook hoog aangeschreven bij tal van interieurbouwers. “Zo realiseren wij onder meer gyprocwerken in tandartspraktijken en bij de renovatie van hoogwaardige badkamers”, somt Marcel op. “Bovendien werken we samen met diverse projectontwikkelaars. Een mooie referentie in dit kader is Residentie d’Anne, 11 luxueuze appartementen en penthouses vlakbij het centrum van Hasselt, waar ons team topwerk heeft afgeleverd.”

Ambitieuze doelstelling

Marcel heeft al meer dan 25 jaar ervaring in gyprocwerken en systeemplafonds. Hij leerde de kneepjes van het vak in loondienst, maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. “In 2008 was de tijd rijp om op eigen benen te staan en HSM Interieur op te richten. Een bijkomende troef is mijn schrijnwerkersopleiding, waardoor wij ons gamma kunnen vervolledigen met het vervaardigen van dressings en maatwerkkasten.” Negen jaar geleden is zoon Brecht in de voetsporen van zijn vader getreden en mee in het familiebedrijf gestapt. De opvolging is dus verzekerd! “Brecht heeft sindsdien grote stappen gezet”, zegt Marcel trots. “Als meewerkende zaakvoerders zijn we twee handen op één buik. Zo heeft hij de leiding op de werf op momenten dat ik er niet ben. Mijn zoon levert secuur werk en neemt de verantwoordelijkheid op zich. Hij is ook heel flexibel en professioneel in de omgang met klanten. Door zijn belangrijke rol in het bedrijf kan ik meer tijd besteden aan zowel het binnenhalen van nieuwe orders als aan het opbouwen van onze klantenrelaties. Op die manier wordt HSM Interieur nog sterker geprofileerd en dat legt ons geen windeieren.” Wat brengt de toekomst, Marcel? “Ik kijk uit naar een eigen bedrijfshal, om Brecht nog meer te integreren in onze firma. Dat is mijn ambitieuze doelstelling voor 2021.”

  • Marcel Swennen - HSM Interieur
  • Zandstraat 1 - 3670 Oudsbergen (Meeuwen-Guitrode)
  • 0477 35 16 91
  • www.hsm-interieur.be