Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

CTSL De baanbreker

PDF Versie

Het loopt op wieltjes bij CTSL. De Genkse onderneming is in Europa gerenommeerd voor zijn baanbrekende service op het vlak van onderhoud en herstellingen van trucks en trailers. Ook de bedrijfstak Renting is booming business. “Om klanten volledig te ontzorgen vullen we onze dienstverlening aan met de verhuur en huurkoop van trucks en trailers”, meldt zaakvoerder Han Verboven.

Op zoek naar een huurtruck voor een lange of korte termijn? Heb je een oplegger of een kipchassis nodig, maar kan of wil je de investering niet doen? “Wij stellen een pakket op maat samen, dus precies zoals de klant het verkiest”, geeft Han aan. “CTSL kan instaan voor het onderhoud, de banden, de omniumverzekering, de keuring, noem maar op. Door de maandelijkse vaste kost weet je als klant waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Intussen hebben we een honderdtal huurvoertuigen in ons aanbod, een aantal dat jaar na jaar groeit. Daarnaast bieden wij een huurkoopformule aan, ook weer inclusief een pakket dat geheel is afgestemd op je noden en behoeften. In dat geval huur je de truck of de trailer voor een welbepaalde periode, waarna je de mogelijkheid hebt om het voertuig voor een restbedrag over te nemen.”

Verdeling van trailermerken

Nog goed om te weten: CTSL begeleidt huurkopers ook in hun zoektocht naar jonge tweedehands trucks. “Vooral startende transporteurs hebben daar oren naar”, weet Han. “We stellen de truck voor die het best beantwoordt aan de vraag van de klant. Met een interessant servicepakket erbovenop! Bovendien verdelen wij sinds eind 2020 meerdere trailermerken, waardoor we onze klanten voortaan een totaalconcept aanreiken. ‘We keep you on the road’ is meer dan ooit ons motto.”

  • Han Verboven - CTSL
  • Zuidbroek 1 - 3600 Genk
  • 089 36 71 01
  • www.ctsl.be