Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

PSG Group Crossmediale communicatie

PDF Versie

Wie zijn business goed in beeld wilt brengen, investeert in marketing en communicatie. De Hasseltse PSG Group begeleidt klanten online en offline in die mission possible. “Om je merk goed in de markt neer te zetten, ontwikkelen wij een concept dat perfect aansluit bij je noden en marktpositie. En daar stellen we elk stukje communicatie op af.”

Exponentiële groei

PSG Group beoefent communicatie en marketing in alle mogelijke vormen en op alle mogelijke platformen: web development, grafische vormgeving, desktop publishing, copywriting, fotografie, videoproductie, advertising, online marketing, noem maar op. “Vooral online is er vandaag veel beweging, als gevolg van de coronacrisis”, vertelt Gunter Vanroy, een van de vennoten. “Daar spelen wij resoluut op in, wellicht krachtiger dan de reguliere reclamebureaus. We hebben meer dan 300 websites en tientallen webshops in beheer, wij kennen die wereld dus goed. De vraag naar webshops is de voorbije maanden exponentieel gegroeid. Ons team kan deze vraag snel beantwoorden. De coronapandemie heeft onze expansieplannen weliswaar een halt toegeroepen, maar toch gaan we erop vooruit. Elke crisis biedt nieuwe kansen en opportuniteiten.”

Alle specialisaties en experts onder één dak

PSG Group is gevestigd op de Corda Campus bestaat uit drie entiteiten. PSG Creative is een communicatiebureau dat naam heeft gemaakt met zijn realisaties op het vlak van online marketing, grafische vormgeving en website-ontwikkeling. PSG Editions is uitgever van magazines over zwembaden, interieur en meer. Studio PSG, een fotostudio en videoproductiehuis, is het werk van zaakvoerder Kris Dimitriadis. “Wij beschikken over een eigen professionele fotostudio. Daar is, dankzij de mobiele wanden, alles mogelijk. Onze fotografen zijn gespecialiseerd in studio- en decorfotografie, maar ook voor productfotografie, sfeerbeelden, campagnefotografie en shoots op locatie kan je op ons rekenen.” Medevennoot Chris Schalenborgh vult aan: “Onze grote sterkte is dat we alle specialisaties en experts verenigen onder één dak. Wij hebben een team van eigen webdevelopers, grafische vormgevers, copywriters, videoprofessionals en fotografen in huis. We presteren optimaal omdat ieder van ons op elkaar is ingespeeld en op één gemeenschappelijke plek kan samenwerken. Zo verliezen wij geen tijd door te moeten zoeken naar onderaannemers.” De motor van PSG Group draait op volle toeren, vertelt ook vennoot Kurt Dekeyzer: “Veel van onze klanten verbazen zich over het brede gamma van diensten dat we aanbieden. Ze doen al jaren een beroep op ons voor een specifieke service, maar ontdekken gaandeweg dat wij hen over de hele lijn kunnen bedienen. De band met onze klanten wordt alleen maar sterker.”

Hoger niveau

Die klanten zijn multinationals, kmo’s en zelfstandigen. Gunter: “Wat ze gemeen hebben, is dat zij hun marketing en communicatie naar een hoger niveau willen tillen.” De klantenportefeuille van PSG Group bevat namen zoals Belisol, Santana, Renson, CBC Zwembaden, Distripond, Gommaire, Guylian en Caparol. Gunter licht er enkele uit: “Voor Dôme Deco verzorgen we video- en fotografieproducties, alsook het volledige design van de nieuwe catalogus. Mastermeubel, de overnemer van de Vitra Partner Store Antwerp, heeft ons gevraagd om de webshop van de Store op te zetten. Artur Interieur legt zijn volledige communicatie bij ons neer, van projectfotografie tot webdesign en social media marketing. Guylian, de maker van de bekende zeevruchtenpralines, vertrouwt het nieuwe design van zijn website aan ons toe.” Smaakt naar meer!

  • Kurt Dekeyzer, Kris Dimitriadis, Chris Schalenborgh & Gunter Vanroy - PSG Group
  • Research Campus 18 - 3500 Hasselt
  • 011 22 09 95
  • www.psg.be