Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Talent4People Strategische hr-partner

PDF Versie

Wil je groeien, dan helpt het om aan te haken bij klanten die in volle expansie zitten. Bij Talent4People hebben ze dat goed begrepen. Het bedrijf is in zeven jaar geëvolueerd van een externe personeelsdienst naar een strategische hr-partner. Zaakvoerders Petra Rubens en Bert Vandermeer zijn opgetogen. “Voortaan werkt ons team ook inhouse bij klanten.”

Q / Talent4People heeft zich breder geprofileerd en zijn actieradius vergroot. Leg uit!
Petra: “Sinds begin 2019 focussen wij ons meer op middelgrote en grote bedrijven. Veel klanten van het eerste uur bevinden zich momenteel in een groeifase. Zij zijn op het overnamepad of gaan fusies aan. Door de scale-up hebben ze nood aan adequate hr-begeleiding. Talent4People kan hen een voorzet geven om op korte termijn hun personeelsafdeling te stroomlijnen. Maar we realiseren evengoed strategische hr-projecten op lange termijn.”

Q / Jullie hr-service is er één uit duizend. Hoe maakt Talent4People het verschil?
Bert: “De aanpak van Talent4People is in onze branche eerder atypisch. Wij benaderen human resources vanuit een economisch oogpunt, waarbij er een win-winsituatie ontstaat voor zowel de werknemer als de werkgever. Onze samenwerking is gestoeld op flexibiliteit. We denken mee met de klant, kijken vooruit en leveren maatwerk.”

Q / Persoonlijke begeleiding en extra ondersteuning van klanten staan voorop, nietwaar?
Petra: “Hoewel we de switch hebben gemaakt naar grotere klanten, zijn onze pijlers dezelfde gebleven. Advice4Talent geeft eerlijk advies over hr-issues, Search4Talent gaat op zoek naar de geknipte profielen en Pay4Talent staat in voor loonadministratie en -beheer met een persoonlijke touch. Nieuw is dat ons team deze drie pijlers ook inhouse bij de klant kan implementeren. Onze Hr-Academy tenslotte pakt uit met praktische hr-opleidingen en organiseert hr-sessies samen met Hogeschool PXL.”

  • Petra Rubens & Bert Vandermeer - Talent4People
  • Genebroekstraat 82 - 3581 Beverlo
  • 0497 25 53 57
  • www.talent4people.be