Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

LW Cleaning Spic en span

PDF Versie

In vijf jaar tijd is LW Cleaning uit Lanaken uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de schoonmaakwereld. “Door continu te innoveren en te investeren heeft ons gespecialiseerd bedrijf veel naam en faam gemaakt in heel België”, lacht zaakvoerder Louis Wolfs. “Onze dynamische ploegen werken met het beste schoonmaakmateriaal, onze klanten worden steeds groter.”

Klanten verwennen

“Momenteel zijn we een van de weinige schoonmaakbedrijven in België die gebruikmaken van een osmosetoestel”, steekt Louis van wal. “Deze machine werkt met puur en gezuiverd warm water, ideaal om te reinigen met een maximaal resultaat. Bovendien is osmosewater op-en-top milieuvriendelijk!” Het apparaat is ingebouwd in de bestelwagens van LW Cleaning. Met behulp van telescopische borstels kunnen drie schoonmakers tegelijk aan de slag gaan, tot een hoogte van maar liefst 16 meter. Ladders en stellingen zijn overbodig en het reinigen verloopt bijzonder snel. “Bij LW Cleaning doen wij er alles aan om onze klanten te verwennen en hen de beste service te verlenen. Hoewel we een sterke groei doormaken, willen wij onze service op punt houden en nieuwe klanten evengoed bedienen als bestaande klanten.”

Kwaliteit is de rode draad in onze organisatie.

Nieuwste van het nieuwste

Bij een piekfijne service hoort uiteraard materiaal van de beste kwaliteit. “Ik beschik graag over het nieuwste van het nieuwste, dat werkt eens zo productief. Onze uitstraling is nog zo een punt. Ik vind het heel belangrijk dat de medewerkers van LW Cleaning bij klanten over de vloer komen met kraaknette bestelwagens en in vlekkeloze en verzorgde werkkledij”, legt Louis uit. Volgens hem maakt dit een cruciaal verschil. “Kwaliteit is de rode draad in onze organisatie. Klanten zijn bereid om hiervoor te betalen, zeker als je ook nog eens de service levert die zij verlangen. Er zullen altijd mensen zijn die kiezen voor de goedkoopste conculega, maar vaak kloppen ze achteraf toch bij ons aan omdat elders de service ondermaats was.” LW Cleaning presenteert een totaalpakket, met een specialisatie in het reinigen van gevels en zonnepanelen. Het schoonmaakbedrijf van Louis doet daarnaast een beroep op betrouwbare onderaannemers en is recent in zee gegaan met een marketingbureau om zijn professionele uitstraling te verstevigen en nog meer grotere klanten aan te trekken.

Centrale uitvalsbasis

Vol inzetten op kwaliteit loont, daar is LW Cleaning een overtuigend bewijs van. Het schoonmaakbedrijf heeft acht personeelsleden in dienst en investeerde onlangs in nieuwe bestelwagens. Maar daar eindigt het niet. “In 2020 zou ik willen verhuizen naar een nieuw pand met een centrale ligging. Ik denk aan een uitvalsbasis in de buurt van het Klaverblad in Lummen, vanwaaruit we heel Limburg vlot kunnen bereiken”, verduidelijkt Louis. In de toekomst wil de gepassioneerde bedrijfsleider onverminderd streven naar rendement. De aankoop van het osmosetoestel was een eerste stap. Louis doktert nu een nieuw planningsysteem uit om zijn medewerkers efficiënter te kunnen inschakelen. Betekent dit dat de zaakvoerder zelf minder op de werkvloer zal te zien zijn? “Zeker niet, ik wil graag voeling houden met de klanten. Trouwens, achter de computer zitten is niet mijn ding. Ik sta liever op een ladder.”

  • Louis Wolfs - LW Cleaning
  • Berkenlaan 10 bus 2 - 3620 Lanaken
  • 0489 54 52 99
  • www.lw-cleaning.be