Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Soul Dive Academy Second opinion

PDF Versie

Verlies je je als ondernemer in het werk? Heb je het gevoel dat je vastzit in je leven? Prangende vragen waar Marlies Geypens een antwoord op weet. Met Soul Dive Academy focust ze op loopbaanbegeleiding, hypnotherapie en bemiddeling. “Zodra je het gevoel hebt dat je voortdurend ergens tegenaan loopt en er niet de vinger op kan leggen, kan je bij mij terecht.”

Soul Dive Academy begeleidt je bij je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. “Mensen zijn zich niet altijd bewust van wat ze allemaal in hun mars hebben”, vertelt Marlies. “Tijdens een loopbaanbegeleiding kijken we samen naar wie jij bent en wat jouw talenten en drijfveren zijn. Op die manier help ik ondernemers op weg om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Ik geef inzicht in hoe je een betere versie van jezelf kan worden én blijven.” Met een therapeut in gesprek gaan wil niet zeggen dat je slecht bezig bent of hebt gefaald, vindt Marlies. “Een second opinion kan wonderen doen. Ik wil daarom een klankbord zijn voor ondernemers.” Nog goed om te weten: als ondernemer heb je recht op loopbaancheques om je loopbaanbegeleiding te betalen. Marlies legt je graag uit hoe dit werkt en hoe je ze kan bestellen.

Therapeut en bemiddelaar

“Een ondernemer verliest zich vaak in zijn werk. Ben je goed bezig? Streef je naar het juiste doel? Met behulp van hypnotherapie laat ik het onderbewustzijn spreken. Zo ga ik na wat iemand aankan en nodig heeft. Want vergis je niet: de waarheid zit in onze emoties, niet in ons denken”, weet Marlies. Tot slot is zij ook erkend bemiddelaar in familiale zaken. “Ik verleen bijstand aan koppels die gaan scheiden of overwegen uit elkaar te gaan. Ik loods hen naar een overeenkomst die op lange termijn standhoudt en waarin alle belangen aan bod komen.”