Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

DHS Insurance Proactief verzekeren

PDF Versie

DHS Insurance ligt in de bovenste lade bij bedrijfsleiders en zelfstandige ondernemers. De onafhankelijke verzekeringsmakelaar behoort met DHS Finance – gespecialiseerd in hypothecaire en persoonlijke leningen – tot de DHS Group. Manu Castro en Chantal Bosch steken de sterktes van hun team niet onder stoelen of banken. “Uitmuntende service, diepgaande vakkennis en duurzame klantrelaties.”

Q / 6500 klanten, dat kan tellen! Hoe bouw je zo een groot klantenbestand op?
Manu: “Bij DHS Insurance ligt de focus naast particulieren op zelfstandigen en kleine en grote bedrijven. Als onafhankelijke makelaar zijn we niet gebonden aan één enkele verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen dan ook de meest specifieke verzekeringsproducten aanbieden op maat van ons cliënteel.”
Chantal: “Noem ons gerust een middelgrote makelaar, die met zijn persoonlijke en deskundige aanpak nauwe banden heeft met klanten en maatschappijen. We spelen kort op de bal.”

Q / Met welke service onderscheidt jullie verzekeringskantoor zich van de rest?
Manu: “Ons team besteedt veel zorg aan de doorlichting van dossiers en stelt de juiste verzekeringsoplossingen voor. Deze oplossingen zijn gebaseerd op grondige risicoanalyses en worden permanent geëvalueerd. In geval van schade kunnen klanten rekenen op een maximale belangenverdediging en een vlotte en correcte afhandeling. Bovendien denken wij proactief mee met de klant door zijn dossier periodiek te toetsen aan de markt, zowel naar prijs als naar waarborgen.”

Q / De toekomst is digitaal. Is DHS Insurance mee op de kar gesprongen?
Chantal: “We werken al bijna 10 jaar paperless. Klanten hebben toegang tot ons digitaal systeem, dat hen 24/7 inzage geeft in hun polissen.”
Manu: “Momenteel telt DHS Insurance negen medewerkers, die heel Limburg en een deel van de Kempen bedienen. Ons huidig kantoor barst zowat uit zijn voegen. Daarom bekijken wij de verhuis naar een nieuw complex op een A-locatie. Op termijn willen we doorgroeien naar een 25-koppig team. Aan ambitie geen gebrek!”

  • Chantal Bosch & Manu Castro - DHS Insurance
  • Molsekiezel 229 - 3920 Lommel
  • 011 55 51 00
  • www.dhsgroup.be