Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Diëtistenpraktijk Nadia Brans Multidisciplinaire gezondmakers

PDF Versie

Ondernemen is zoveel als topsport. Het eist op psychisch én fysiek vlak veel van je krachten. Daarom is een gezonde ondernemersgeest in een gezond ondernemend lichaam zo belangrijk. “Geestelijke en lichamelijke gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede balans tussen beide is de sleutel tot het succes”, weet diëtiste Nadia Brans.

Al 13 jaar legt de diëtistenpraktijk van Nadia zich toe op individuele begeleiding, waarbij er telkens op zoek wordt gegaan naar het juiste evenwicht tussen voeding en gewicht. “Het ultieme doel is het bevorderen van de gezondheid”, onderstreept de erkende diëtiste. Begin 2019 heeft Nadia de krachten gebundeld met welzijnscoach Dana Paris. Zij is medezaakvoerder van Breinvriendelijk en een experte in de domeinen van mentaal welzijn, stress en burn-out.

Diëtiek, therapie en coaching

“Onze nieuwe multidisciplinaire groepspraktijk biedt ruimte aan diëtiek, therapie en coaching”, somt Nadia op. Het professionele team bestaat verder uit een klinisch psychologe en therapeuten in diverse vakgebieden. “Door complementaire disciplines onder één dak te brengen, zijn wij in staat onze cliënten in hun totaliteit te begeleiden en te behandelen”, verduidelijkt Dana. “We werken een-op-een, maar pakken ook uit met een aanbod voor organisaties in de vorm van interactieve workshops over thema’s zoals stress en burn-out. Bedrijfsleiders die het mentale welzijn van hun personeel verbeteren, kunnen rekenen op dynamische medewerkers die zich goed voelen en optimaal presteren.” Nog interessant om te weten: in het kader van de kmo-portefeuille strijken ondernemingen die advies inwinnen bij Nadia en Dana tot 40 procent subsidie op. Mooi meegenomen, toch!

  • Nadia Brans - Diëtistenpraktijk Nadia Brans
  • Vekenstraat 5 - 2470 Retie
  • 014 38 88 07
  • www.nadiabrans.be