Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

PUUR Ondernemen Meer geluk op de werkvloer

PDF Versie

Passie en enthousiasme zijn noodzakelijke voorwaarden om een bedrijf uit de grond te stampen, maar vormen nog geen garantie op succes. Dat hebben Bart Verhoeven en Joke Verrijckt van PUUR Ondernemen goed begrepen. Zij coachen zaakvoerders opdat ze hun bedrijf vakkundig leiden en sturen. “Veel ondernemers struikelen over het begrip ondernemerschap.”

“De sleutel tot mijn succes? Passie, drive, discipline, karakter en massa’s doorzettingsvermogen.” Het zijn de woorden van Sven Nys, de keizer van het veldrijden. Als gastspreker op een event van PUUR Ondernemen straalt hij de missie en waarden van het bedrijf uit. Een gesprek met Joke bevestigt dit: “De meeste ondernemers starten met veel ambitie en met een ongelofelijke kennis van een product, maar zoeken naar de juiste strategieën en knowhow om dit alles om te zetten in bedrijfsresultaten. Wij leiden ondernemers naar een toekomst met meer zuurstof voor zichzelf en voor hun bedrijf.”

Je leeft niet om te werken, je werkt om te leven

Concreet? PUUR Ondernemen biedt zaakvoerders trainingen aan onder de vorm van (meerdaagse) programma’s met de focus op groei en verbetering. Bart en Joke streven naar een persoonlijk contact met alle klanten. Daarom volgt er na een vijfdaags programma, zoals Business Fundamenten en Master Future Plan, een begeleidingstraject. Een jaar lang kan de onderneming rekenen op ondersteuning en een-op-eencontacten. “We werken aan een succesframe voor je onderneming én je leven”, zegt Bart. “Heel wat ondernemers worden als het ware gegijzeld door hun bedrijf. Die negatieve spiraal doorbreken wij. Joke en ik beloven niet enkel een hogere marktwaarde voor je bedrijf, maar ook meer persoonlijk geluk. Je leeft niet om te werken, je werkt om te leven.”

Geluk op de werkvloer

Het aanbod van PUUR Ondernemen bestaat uit acht programma’s waaruit ondernemers hun keuze kunnen maken. Voor groei in leiderschap, marktpositie, omzet, structuur en het bouwen van een winnend team is er Business Fundamenten. Is jouw onderneming al voldoende gestructureerd? Laat je begeleiden in het uitwerken van jouw doelstellingen op middellange termijn tijdens het Master Future Plan, ‘de gps voor jouw toekomst’. Joke: “Veel ondernemers hebben zo goed als geen concrete doelstellingen die ze willen behalen. Als die er wel zijn, dan ontbreekt het plan om ze te bereiken.” Tijdens het sales bootcampworden de lijnen uitgezet voor een solide en efficiënte verkoopstructuur. Bart: “We creëren een mindset waardoor iedereen in de onderneming op een commerciële manier meedenkt.” Het duo eendagsprogramma’s Lead Planning en Target Planning is pas ontwikkeld. Deze gloednieuwe opleidingen focussen respectievelijk op prospectietools en het berekenen van een gezonde en ambitieuze groei. Zo zet je jouw onderneming weer op koers om je targets te behalen. Tijdens de tweedaagse Winnende Communicatie geven Joke en Bart inzichten in de verschillende denkvoorkeuren en leert ze jouw boodschap krachtig over te brengen naar je gesprekspartner. Marketing Essentials leert je beter te connecteren met jouw specifieke doelgroep. En dan is er nog Team Impact Programma, volledig op maat van jouw bedrijf gemaakt voor meer geluk op de werkvloer en een verbetering van de interne processen.

Kmo-portefeuille

Ook in 2020 organiseert PUUR Ondernemen programma’s voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, met de nodige aandacht voor persoonlijk geluk. “We blijven inzetten op kleine groepen en een persoonlijke begeleiding”, zegt Joke. Als kers op de taart is PUUR Ondernemen een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille. Daardoor ontvangen klanten tot 30 procent subsidie van de Vlaamse overheid.

  • Bart Verhoeven & Joke Verrijckt - PUUR Ondernemen
  • Rubensstraat 104 - 2300 Turnhout
  • 014 80 04 60
  • www.puurondernemen.be