Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

BSC Projects Mee met de stroom

PDF Versie

Bjorn Schreurs is een vakman uit één stuk. De bedrijvige zaakvoerder van BSC Projects kent de kneepjes van elektriciteitswerken, domotica en ledverlichting als geen ander. “Mijn firma ligt zowel bij industriële als bij particuliere klanten in de bovenste lade. De kwaliteit van ons werk overtreft de verwachtingen, het eindresultaat is tot in de puntjes in orde.”

Nieuw is onze focus op totaalrenovaties.

“Voortaan leg ik mij toe op elektriciteitswerken in industriële gebouwen en op energiebesparende huisautomatisatie in particuliere woningen”, zegt Bjorn. “Voor die eerste tak is Allimex Industrial Projects een treffende referentie. Ik heb er onder meer een brandalarmsysteem geplaatst net als bewegingssensoren, die gekoppeld zijn aan lichtpunten en lampen om spaarzaam om te gaan met energie.”

Renovaties van begin tot einde

Nieuw is de focus op totaalrenovaties. “BSC Projects werkt nu ook nauw samen met Renovatiewerken Tim”, laat Bjorn weten. “We komen naar buiten als één enkel aanspreekpunt voor de volledige renovatie van keukens, badkamers, noem maar op. Van elektriciteitswerken tot bevloering, sanitair en verwarming. Zo hebben wij vorig jaar een dokterspraktijk gerenoveerd en de handen uit de mouwen gestoken in de privéwoning van interieurarchitecte Lienne Comhair. Begin 2020 start ons team met een opmerkelijk project in Hasselt, waar we de elektriciteits- en sanitaire voorzieningen installeren in het winkelpand van Gastrobar Prego. Dit gloednieuwe concept combineert trendy modecollecties voor dames en heren met hippe hapjes en drankjes aan een meterslange bartoog. Een ander project dat in de steigers staat is de ombouw van een vrijstaande garage tot een eigentijdse buitenkeuken. Ja, de nieuwe opdrachten volgen elkaar snel op!”