Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

CASS Mannen van staal

PDF Versie

Construction and Steel Structures, kortweg CASS, is begin 2013 opgericht door Tom Versteijlen en Grzegorz Krupa in het Poolse Staszów. Het ondernemersduo heeft van voortreffelijke kwaliteit en stipte leveringen zijn handelsmerk gemaakt. “Onze corebusiness bestaat uit het maken van kleine, arbeidsintensieve staalconstructies in Polen en het uitvoeren van diverse staalconstructie- en bouwprojecten in onderaanneming voor Belgische bedrijven.”

Dit jaar heeft CASS in Polen een nieuwe productiehal van 2000 vierkante meter opgetrokken. Het bedrijf fabriceert er duurzame constructies voor zowel de lokale markt als een groot aantal klanten elders in Europa. “In een tweede fase volgen aanpalende kantoorgebouwen, die mee zijn ontworpen door R2livin Architects - BISAR Business Architecture. Ook nieuw is onze vestiging in Breda om de Nederlandse afzetmarkt nog beter te bedienen”, laat Grzegorz weten. Naast de productie van leuningen, trappen en bordessen legt het gespecialiseerde team van CASS zich toe op de productie en het bouwen van kmo-bedrijfsunits in Polen. “Bovendien staan wij bekend om de internationale detachering van degelijk opgeleide en vakkundige Poolse werkkrachten. Zij worden ingezet voor onder meer metaalbewerking, las-, montage-, installatie-, schilder- en isolatiewerken.”

Voortreffelijke kwaliteit en stipte leveringen als handelsmerk.

Limburgse verankering

CASS is in Limburg stevig verankerd. “Wij werken er nauw samen met tal van middelgrote en kleinere ondernemingen, waaronder ook leden van Qontact”, merkt Tom op. “Verder zijn we voor het vierde jaar op rij partner van basketbalclub Hubo Limburg United. Hier bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te netwerken en om kennis te maken met basketbal. Een tweede sponsorproject dit jaar is onze financiële steun aan roeier Carl Plasschaert, die in 2020 als eerste Belg solo de oceaan oversteekt tijdens de Talisker Whisky Atlantic Challenge en daarbij geld ophaalt voor de Plastic Soup Foundation.”

  • Grzegorz Krupa & Tom Versteijlen - CASS
  • ul. Towarowa 7 - 28-200 Staszów, Polen
  • 0474 96 12 70
  • www.cass.com.pl