Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schilderwerken Depuydt Kwaliteit in de verf

PDF Versie

Wie verlangt naar een perfecte afwerking door vakschilders met kwalificaties en ervaring, klopt steevast aan bij Schilderwerken Depuydt. “We zijn streng voor de kwaliteit die wij afleveren. Al onze schilders hebben een vakopleiding gevolgd, we werken met de beste leverancier en omringen ons met experts uit andere sectoren”, laat zaakvoerder Didier Depuydt verstaan.

“In 2002 startte ik met het uitvoeren van schilderwerken in bijberoep en een jaar later maakte ik al de overstap naar het hoofdberoep”, vertelt Didier. Zo een overstap gaat ook gepaard met het aanwerven van personeel. “De eerste vijf jaar had ik twee schilders in dienst, vandaag kan ik rekenen op een ploeg van zeven doorwinterde vakmannen.” De gestage groei heeft alles te maken met het volstrekte vertrouwen en de piekfijne kwaliteit waarvoor Schilderwerken Depuydt bekendstaat. Het Genkse schildersbedrijf werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren en verleent zijn klanten de beste service.

Een woord is een woord

“Al onze opdrachten komen via mond-tot-mondreclame”, stipt echtgenote en medezaakvoerster Sylvia Castro aan. “Een woord is bij ons een woord. Als wij beloven dat we op een bepaalde dag met de schilderwerken beginnen, dan gebeurt dat ook. Onze offertes vermelden definitieve prijzen en zijn zonder verborgen kosten. Klanten waarderen onze professionele manier van werken en zeggen het voort.” Sylvia en Didier willen met Schilderwerken Depuydt doelbewust verder groeien. “Maar wel gecontroleerd”, klinkt het. “Doorheen de jaren hebben wij een sterke en solide onderneming opgebouwd met een familiaal karakter. We bieden een luisterend oor en zweren bij de nauwe banden die wij onderhouden met klanten en onze leverancier Roux.”

  • Didier Depuydt & Sylvia Castro - Schilderwerken Depuydt
  • Schepersweg 131 - 3600 Genk
  • 089 24 74 75

    0474 35 34 91 Didier Depuydt

  • www.schilderwerken-depuydt.be