Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Gereedschappen Knapen Klant is koning

PDF Versie

Gereedschappen Knapen is een gevestigde one-stop-shop voor de vakman en de industrie. Het gigantische aanbod van handgereedschap en aanhangwagens, de professionele kwaliteit én de ultrakorte levertijden vormen de belangrijkste troeven. “Mijn bedrijf is mijn hobby”, zegt Sam Knapen ronduit. “Wat je doet moet je graag doen en soms een beetje bijschaven. Dat is de spirit!”

Q / Jullie superieure klantenservice komt tot uiting op verschillende vlakken?
Sam: “Tijdens weekdagen zijn we elke morgen vanaf 6 uur in de weer om dakwerkers, schrijnwerkers, HVAC-specialisten, interieurbouwers, metsers en tuinaannemers van het juiste materiaal en de bijhorende verbruiksgoederen te voorzien. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken die topkwaliteit garanderen en hebben meer dan 9000 artikelen op voorraad. Leveringen gebeuren meestal binnen 24 uur door eigen chauffeurs in heel Limburg en Vlaams-Brabant. We hebben ook geïnvesteerd in een nieuwe website en een ERP-systeem en lonken naar een tweede vestiging.”

Q / De winkeloppervlakte is onlangs vergroot van 1000 naar 1500 vierkante meter?
Sam: “Uniek in de regio is ons zeer breed gamma van persoonlijke beschermingsmiddelen of PBM’s. Deze gespecialiseerde afdeling neemt de volledige bovenverdieping van onze cash-and-carrywinkel in beslag. Het aanbod omvat zowel lowbudget- als meer modieuze artikelen en reikt van helmen, werkschoenen en vesten tot valharnassen, vanglijnen en veiligheidshaken. Van de meeste PBM’s hebben we meerdere merken in huis, zodat elke klant op een uiterst snelle levering kan rekenen.”

Q / Gereedschappen Knapen onderhoudt een nauwe band met zijn klanten?
Sam: “Onze promodagen in september en december zijn echte publiekstrekkers, waar meer dan 40 leveranciers allerlei nieuwigheden presenteren, productdemo’s geven en met promoties uitpakken. Niet te missen!”