Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Interboring Keiharde aanpak

PDF Versie

Sinds 1983 reikt Interboring de beste oplossingen aan voor het maken van openingen in beton. Tim Witters, Marc Lagauw en Bart Geerkens geven tekst en uitleg. “Ons groeiend boor- en zaagbedrijf staat bekend om zijn veiligheid, totaaloplossingen en flexibele planning. Van plafondgaten voor spotjes tot het doorzagen van scheepswrakken. Vandaag bellen is doorgaans morgen geholpen!”

Interboring pakt uit met een brede waaier aan diensten. “Wandzagen, kabelzagen en vloerzagen”, begint Marc, “om grotere uitsparingen in beton te zagen. Daarnaast doen we diamantboringen, in elke richting – verticaal, horizontaal, ondersteboven of schuin – en met quasi onbeperkte boordiepten en afmetingen.” Bart knoopt aan: “Om te voorkomen dat de wapening wordt doorboord en haar functies verliest, kunnen wij gerichte scans maken. We werken vaak samen met studiebureaus, maar betononderzoek nemen onze ingenieurs zelf op de schouders.” Nog andere activiteiten? “Ons team renoveert vloeren, zonder stoffige breek- en kapwerken”, vervolgt Marc. “Daarbij maken wij gebruik van ecologische en kostenbesparende technieken: frezen, schuren, polijsten en impregneren. Voor kleinere sloopwerken zetten we een afbraakrobot in. Tot slot zijn wij ook specialist in het chemisch en mechanisch verankeren van structuren.”

Grote en kleine werken

Goed om te weten: Interboring voert zowel grote als kleine werken uit. Opdrachtgevers situeren zich in de bouw-, metaal-, automobiel-, voedings-, farmaceutische, petrochemische en zelfs nucleaire sector. Tim: “Ons personeel krijgt een doorgedreven training on the job. Praktijkervaring speelt een belangrijke rol in onze branche. We vertrekken vanuit onze expertise en bieden de klant een totaaloplossing aan.”

  • Bart Geerkens, Marc Lagauw & Tim Witters - Interboring
  • Industrieweg Zuid 1354-1356 - 3520 Zonhoven
  • 011 81 54 33
  • www.interboring.be