Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
van Osch

Instantverliefd? Instant 100% aftrekbaar

Bij BMW van Osch vindt u het grootste aanbod aan Plug-in Hybride wagens op maat van uw wensen en noden. Dit gamma kent een puur elektrische autonomie tussen 41 km en 87 km (WLTP). De combinatie van een efficiënte benzinemotor en een krachtige elektromotor biedt u het beste van twee werelden. Daarnaast zijn onze Plug-in Hybride modellen “Real” Plug-in Hybrides en daardoor stuk voor stuk maar liefst tot 100% aftrekbaar in 2019. Ook in 2020 vindt u bij BMW in elk segment een Plug-in Hybride die minstens 96% fiscaal aftrekbaar is.

Toekomstgerichte mobiliteit

BMW heeft wereldwijd het grootste marktaandeel van premium aanbieders van auto’s met puur elektrische en plug-in hybride aan- drijving. En dit uitgebreide gamma blijft groeien. Vanaf nu kan u ook de BMW X1, de BMW X3 en de BMW X5 bestellen in Plug-in Hybride. Dankzij de modernste aandrijftechnologie en krachtige high performance accu’s maken de bmw eDrive modellen indruk met een constant, enorm koppel en duurzame efficiency. Zo verbinden ze toekomstgerichte mobiliteit met ongekend rijplezier.

Elektrische autonomie

De BMW X1 Plug-in Hybride voldoet aan de hoogste eisen wat betreft rijdynamiek en efficiëntie. Deze compacte SAV heeft een puur elektrische autonomie tot 50 km (WLTP) en een mogelijkheid tot trekhaak met sleepvermogen tot 750kg. Bovendien is hij in 2020 nog minstens 96% fiscaal aftrekbaar.

Meer présence, meer persoonlijkheid

De BMW X3 Plug-in Hybride is een suv die met intelligente technologieën en dynamische acceleraties een wendbare rijervaring biedt. Emissievrij rijplezier tot 46 km (WLTP) verzekerd. Een trekhaak met sleepvermogen tot maar liefst 2.000kg is mogelijk. Daarnaast is de BMW X3 Plug-in Hybride in 2020 voor minstens 96 % fiscaal aftrekbaar.

Superioriteit is elektriserend

Met een puur elektrisch rijbereik van maar liefst tot 87km (wltp) breekt de BMW X5 Plug-in Hybride uit naar nieuwe horizonten. Dit is mogelijk dankzij het concept, waarin in- telligent energiebeheer een centrale rol speelt. Daarnaast kan hij voorzien worden van een trekhaak met sleepvermogen tot 2.700kg.

Ook in 2020 minstens 96% aftrekbaar.

Extra rijbereik en trekhaak

Naast de uitbreiding met deze drie modellen, zijn er ook enkele nieuwigheden in ons bestaand Plug-in Hybride aanbod om u nog meer vrijheid en rijplezier te bieden: - Extra rijbereik dankzij een nieuwe generatie baterijen voor al onze Plug-in Hybride wagens. Vanaf nu is het mogelijk om een trekhaak met sleepvermogen tot 750kg te voorzien op de Plug-in Hybride BMW 3 Reeks Berline, BMW 5 Reeks Berline en BMW X1. Ideaal voor bijvoorbeeld een bmw fietsendrager. De BMW X3 Plug-in Hybride is verkrijgbaar met een sleepvermogen tot 2.000kg. U ziet, wat uw wensen of activiteiten ook zijn, er is altijd een milieu-vriendelijke BMW die bij u past. Bestel nu de BMW Plug-in Hybride of volledig elektrische BMW die het beste bij u past en blijf genieten van een fiscaal gunstig tarief. Voor meer informatie kunt u terecht in onze BMW van Osch concessies te Halen, Hasselt en Tienen of stuur een e-mail naar events@vanosch.net.bmw.be.

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...