Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

The Water Purifier Het blauwe goud

PDF Versie

Het gaat The Water Purifier voor de wind. Sinds het bedrijf zeven jaar geleden werd overgenomen door het ondernemerstrio Bert Vandermeer, Tijl Clerckx en Petra Rubens is de totale omzet bijna verviervoudigd. “Samen met ons gedreven 17-koppig team maken we een groeispurt door. Water is vandaag belangrijker dan ooit.”

Technische expertise

De drie vennoten mikken met The Water Purifier en zijn neventak The Water Supplier op diverse afzetmarkten. “The Water Purifier is al meer dan 30 jaar een vaste waarde in industriële en proceswaterbehandeling”, opent Tijl. “Klanten kloppen aan voor onze technische expertise, snelle reactietijd en uitmuntende service. Wij voegen de daad bij het woord en realiseren projecten van grote omvang. Meer concreet gaat het om maatwerk dat in de dagelijkse waterbehoeften voorziet van bijvoorbeeld betoncentrales, staalfabrieken, ziekenhuizen en hotelketens.”

Gezond en zuiver

Onder de noemer Healthful Water produceert The Water Supplier zijn supergezond Limburgs Water. Het lest niet alleen de dorst, maar zuivert ook het lichaam door de ultralage droogrest van 25 milligram per liter, een van de allerlaagste in België. “Niet verwonderlijk dat het ZOL-ziekenhuis in Genk al tientallen jaren ons water toepast bij nierdialyse en bij de bereiding van babyvoeding”, merkt Bert op. “Professionele theesommeliers en barista’s zweren evenzeer bij Limburgs Water. Precies omdat het zo puur is en dus geen invloed uitoefent op de smaak en de samenstelling van thee en koffie. Andere trouwe klanten variëren van bedrijven, kantoren en particulieren tot hotels, scholen en sportclubs. Zij zijn verspreid over heel België en nemen ons huismerk af in combinatie met een waterkoeler in de vorm van een vloer- of tafelmodel. Nog een pluspunt: we bottelen Limburgs Water in plastic flessen die je tot 100 keer kan hergebruiken. Zo draagt ons team een steentje bij aan het terugdringen van de afvalberg.”

We go the extra mile!

Met Careful Water gaat The Water Supplier nog een stap verder om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door middel van waterontharders, filters en koelers optimaliseert de Beverlose onderneming zowel de kwaliteit als de smaak van leidingwater in offices, horecazaken, woningen, noem maar op. Petra: “Wie het neusje van de zalm wil, kiest voor ons twee in één systeem, de Purificato. Die haalt de kalk uit het water én zorgt ervoor dat uit elke kraan lekker drinkwater stroomt. Het toestel is een succesnummer.” Trustful Water is dan weer synoniem aan semimaatwerk. Duurzame oplossingen voor onder meer tuinbouwbedrijven, landbouwers en particulieren die putwater gebruiken. “Zij kampen vaak met te veel ijzer of mangaan in het water”, weet Bert. “The Water Supplier vat de koe bij de hoorns. Wij laten eerst een wateranalyse uitvoeren door een erkend labo. Vervolgens ontzorgen we de klant met de plaatsing van de juiste ontijzerings-, ontzurings-, filter- of doseerinstallatie. Klantenservice staat bij ons voorop, we go the extra mile!”

  • Tijl Clerckx, Petra Rubens & Bert Vandermeer - The Water Purifier
  • Genebroekstraat 82 - 3581 Beverlo
  • 089 36 24 40
  • www.twp.be