Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

All Top Clean Products Het betere poetsgoed

PDF Versie

All Top Clean Products is synoniem aan spic en span. Het snel groeiende familiebedrijf van het ondernemende echtpaar Nathalie Jonkers en Erwin Allary staat bekend om zijn langdurige klantenrelaties. “Mond-tot-mondreclame is onze voornaamste leadgenerator. Wij komen beloften na en creëren op die manier vertrouwen. Met onze persoonlijke aanpak maken we het verschil.”

“Nathalie en ik begeleiden bedrijven bij de aankoop van oerdegelijke onderhoudsproducten”, vertelt Erwin. “Ons kwaliteitsgamma reikt van een kleine huishoudspons tot een grote poetsmachine. Wij trekken volop de groene kaart en zweren bij duurzame materialen, waarmee een poetsvrouw graag én beter aan het werk gaat.” Een andere troef is de eigen leveringsdienst, volgens Nathalie. “We brengen alle bestellingen zelf naar de klant, tot bij hem in de kast of waar hij het ook maar wenst.”

Eigen dispenserlijn

De schoonmaakbranche legt alsmaar meer gebruiksgemak en ergonomie aan de dag. “Wij houden de vinger aan de pols, zodat we altijd en overal de beste oplossingen aandragen”, vervolgt Nathalie. “Zo zet de tendens naar streeploze glas- en gevelbewassing met behulp van osmosewater zich sterk door. Niet verwonderlijk, want je hebt er detergenten noch ladders voor nodig. Dus, 100 procent milieuvriendelijk én veilig. Nieuw is onze eigen dispenserlijn voor toilethygiëne. Deze apparaten dragen het logo van All Top Clean Products en kunnen worden gevuld met wc-papier, handdoekpapier of handzeep.” Nog andere nieuwigheden? Erwin geeft voorbeelden: “Een stofzuigersysteem, uitgerust met carbon telescoopstelen en een camera om dakgoten of luchtkanalen te reinigen. Ingenieuze poetskarren die in verbinding staan met dispensers, zodat de poetsvrouw weet waar ze wat moet bijvullen. Of een lasergestuurde schrobzuigmachine, die het schoonmaaktraject in grote ruimten zoals magazijnen en hallen zelf aflegt. In één woord: revolutionair!”

  • Nathalie Jonkers & Erwin Allary - All Top Clean Products
  • Kiezel Kleine Brogel 49 - 3990 Peer
  • 011 73 64 40
  • www.atcp.be