Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

CTSL Blindelings vertrouwen

PDF Versie

Zeg niet zomaar ‘garage’ tegen CTSL. “We doen zowel herstellingen als het onderhoud en beheer van trucks en trailers. Sinds kort verhuren en verkopen wij die ook. Ons team staat 24/24 paraat zodat de vloot van een klant nooit stilstaat”, vertellen Han Verboven en Heidi Lemmens.

Snel handelen

‘We keep you on the road’, zo luidt de slogan van CTSL. Die belofte neemt het Genkse bedrijf bijzonder ernstig. Han: “Wij proberen heel dicht bij onze klanten te staan, als een verlengstuk van hun organisatie. Daardoor weten we precies waar de noden liggen. Die noden reiken vaak verder dan herstellingen. Met onze goed uitgeruste remmentestbank en diagnoseapparatuur kunnen wij trucks en trailers perfect onderhouden. Dankzij onze uitgebreide stock aan wisselstukken en onze flexibiliteit zijn we bovendien in staat snel te handelen. Elke reparatie gebeurt in overleg met de klant. Indien gewenst, brengen wij een trailer na het onderhoud of de herstelling terug naar de afgesproken locatie.” Heidi vervolgt: “CTSL kan de technische en administratieve zorgen van klanten overnemen. We denken mee met hen en leveren maatwerk. Dat begint met: praten. Je zou ervan versteld staan hoe goed je je klanten leert kennen door met hen in gesprek te gaan.”

Nummer één

Het mag duidelijk zijn: CTSL is méér dan een garage. Om klanten volledig te ontzorgen, heeft het bedrijf zijn activiteiten sinds kort nog uitgebreid met de verhuur en huurkoop van nieuwe en jonge tweedehands trailers en vrachtwagens. “Daar zien we een groot potentieel in”, geeft Han aan. “Wij hebben klanten die meerdere voertuigen per jaar bij CTSL aankopen. Zij vertrouwen ons blindelings en zeggen: jullie weten perfect wat we nodig hebben en leveren op tijd. Die confidentie is van goudwaarde. Een betere relatie met onze klanten kunnen wij niet wensen.” Vertrouwen moet je verdienen, benadrukt Heidi. “Je krijgt het niet zomaar in de schoot geworpen. Een sterk argument waarmee we klanten van onze kwaliteit en betrouwbaarheid overtuigen? Wij staan dag en nacht voor hen klaar. En dat is niet overdreven: klanten kunnen ons 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereiken. Voor elk noodgeval. In de voorbije zeven jaar hebben we nog geen enkele keer ‘neen’ moeten zeggen. Er zijn drie depannagediensten in Europa waar wij voor werken. Bij elk van die drie diensten staan we op nummer één in de rangschikking van beschikbaarheid en betrouwbaarheid.” Han besluit: “Dat alles lukt enkel omdat onze medewerkers absolute toppers in hun vakgebied zijn. Wij zijn met details bezig, details die anderen in onze branche nog niet eens hebben opgemerkt. Zo maken we het verschil.”

  • Heidi Lemmens & Han Verboven - CTSL
  • Zuidbroek 1 - 3600 Genk
  • 089 36 71 01
  • www.ctsl.be