Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Beerts Security Betrouwbare beveiliging

PDF Versie

Als er één partner is waar je jouw beveiliging aan kan toevertrouwen, dan is het wel Beerts Security met 25 jaar ervaring op de teller. Logisch dat onder andere Jumpsquare de inbraakbeveiliging van al haar Belgische vestigingen aan het bedrijf van Bert Beerts overlaat. “Jumpsquare Hasselt was het eerste filiaal dat ik aanpakte, daarna volgden Brugge, Sambrevilleen Kortrijk en enkele andere zijn op komst’, zegt de zaakvoerder trots.

INCERT-installateur

“De beveiliging van ieder gebouw vereist een specifieke benadering. Op het vlak van inbraak moet je nadenken over de mogelijke invloeden, de risico’s die er heersen, wie er zou willen binnendringen en welke voorwerpen een inbreker op het oog heeft. Alles begint met een risico-analyse”, legt Bert uit. Beerts Security streeft naar de best mogelijke beveiliging. Het bedrijf is niet zonder reden een INCERT-erkend installateur. “Dit kwaliteitslabel toont aan dat wij werken met installaties die betrouwbaar zijn, iets wat van levensbelang is in de beveiligingssector. Dat ligt mij zeer nauw aan het hart. Het INCERT-label zorgt ervoor dat het complete beveiligingssysteem gereglementeerd is en het geeft aan hoe je een gebouw correct beveiligt. Die leidraad is meteen ook de rode draad in onze beveiligingsfilosofie”, stipt Bert aan.

Het gevaar kan zich verleggen

Deze filosofie trekt Beerts Security door in alle producten die het bedrijf installeert. “Zoals in al onze installaties zijn uiteraard ook in de Jumpsquare-hallen enkel INCERT-gekeurde materialen geplaatst. Ze werden onderworpen aan doorgedreven testen waardoor zij het label terecht verdienen. Al deze beveiligingstechnologieën kunnen ook in particuliere woningen worden toegepast. Let wel, het inbraakgevaar kan zich altijd verleggen waardoor de noodzakelijke beveiliging overeenkomstig moet worden aangepast”, aldus Bert. Dat geldt evenzeer voor andere projecten die Beerts Security momenteel realiseert zoals de camerabewaking bij Garage Pagnotta in Genk, de branddetectie-installatie in woonzorgcampus Serrenhof in Sint-Truiden, freinetschool De Pluim in Hoboken en de bedrijfshallen van Oosterbosch in Bilzen.

Gezocht: rechterhand

Beerts Security maakt een groeispurt door en daarom is Bert op zoek naar een rechterhand. Betrokkenheid en service na verkoop vind ik ontzettend belangrijk. Klanten moeten aanvoelen dat je er alles aan doet om hun beveiligings- of veiligheidsprobleem op te lossen. Samen met hen wil ik nadenken over hun beveiliging. Ik ben 24/7 voor mijn klanten beschikbaar, zelfs op feestdagen. Tot slot een tip voor alle hardwerkende ondernemers: wil je een gezonde geest in een gezond lichaam, ga dan eens bij Jumpsquare op een leuke manier sporten. Benieuwd wie het een half uur volhoudt!”

  • Bert Beerts - Beerts Security
  • Schalbroekstraat 133 - 3560 Lummen
  • 0474 01 22 13

    FOD-vergunning: 20.1996.11 INCERT-nummer: A-0190

  • www.beertssecurity.be