Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ADS+ Administratie met een plus

PDF Versie

Bouwbedrijven die nood hebben aan administratieve ondersteuning of een personal assistant kloppen aan bij ADS+. Selfmade woman Wivine Schols en haar zoon Yanco vormen de perfecte tandem. “Onverwachte piekmomenten die je bedrijfsadministratie in de war sturen? Tijdelijke uitval van een werknemer? Of een eenmalige, dringend administratieve opdracht? ADS+ to the rescue!”

Tijds- en kostenbesparing

Het vierkoppige team van ADS+ is van alle markten thuis. “We staan in voor een efficiënte afhandeling van de administratie voor zelfstandigen en vennootschappen in de bouwsector”, vertelt Wivine. “Onze dienstverlening omvat ook het voorbereidende boekhoudkundige werk, professioneel debiteurenbeheer en allerlei secretariaatstaken zoals het uittypen van brieven en het beheren van agenda’s.” Een tool die alle wettelijk verplichte documenten centraliseert, boetes helpt vermijden en ook nog eens tijds- en kostenbesparend is? Daar heeft elk bouwbedrijf toch baat bij! “Speciaal voor de bouwsector hebben wij BuildDoc ontwikkeld. Dit online platform bundelt en checkt de voorgeschreven administratie van werknemers en/of onderaannemers. In het dashboard kan je proactief anticiperen op de vervaldata van documenten en de Checkinatwork geautomatiseerd laten verlopen. BuildDoc centraliseert personeelsgegevens, wijst de juiste werknemer toe aan de juiste werf, zorgt voor een overzichtelijke uurregistratie, houdt de verlofkalender bij en verzekert een correcte facturatie. Bovendien is het platform meertalig en in lijn met de GDPR.”

Interactieve toolboxmeetings

Veiligheid is van cruciaal belang voor het welzijn van je medewerkers. Om werkkrachten te sensibiliseren en te onderrichten op het vlak van veiligheid en gezondheid werkt ADS+ toolboxmeetings uit. “VCA-gecertificeerde bedrijven zijn verplicht om meermaals per jaar dergelijke meetings te houden”, weet Yanco. “Een toolboxmeeting van ADS+ is direct toepasbaar en speelt in op onveilige situaties en risico’s op de werkvloer. De meeting neemt een 20-tal minuten in beslag en vindt plaats met behulp van een tablet, waarmee antwoorden op vragen automatisch worden geregistreerd en doorgestuurd naar de opdrachtgever. Nog goed om te weten: we voorzien onze toolboxmeetings in het Nederlands, Pools, Slovaaks, Bulgaars, Roemeens, Engels, Frans of Duits. Zo knopen we aan bij de vele anderstalige arbeiders, die de laatste jaren steeds vaker in België aan de slag gaan.” Tot slot, welke groeiplannen hebben moeder en zoon met ADS+? “Tegen 2021 ambiëren we een tweede vestiging en een team van 10 medewerkers. Het potentieel is aanwezig, zoveel is zeker!”

  • Yanco & Wivine Schols - ADS+
  • Beverlosesteenweg 114 B - 3582 Paal-Beringen
  • 0497 39 46 99
  • www.adsplus.be