Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Groep Delorge Adembenemend mooi

PDF Versie

Aantrekkelijk vanbuiten, gesofisticeerd vanbinnen. De nieuwe Audi A4 doet het hart eens te meer sneller kloppen. Deze bestseller van Groep Delorge is synoniem aan sportiviteit, emotie en prestige. De restyling van de A4 staat in het teken van meer interieurcomfort, maximale connectiviteit, technische updates en vooral brandstofbesparing. Audi zelf spreekt van een ‘reskin’.

Vorsprung durch Technik. Audi maakt zijn slogan opnieuw hard met de fonkelnieuwe A4. Deze populaire jongen is goed voor een op de vijf verkochte Audi’s. Voor de nieuwste update zijn de ingenieurs een eindje verdergegaan dan een standaard facelift. “De voorkant is volledig hertekend”, begint Bart Van Vlierden, fleet manager bij Groep Delorge. “Nieuw ontworpen ledkoplampen en een spitsere single frame grille stelen meteen de show. Opgeklopte zijflanken met een knipoog naar de iconische Ur-Quattro geven de wagen een krachtige en atletische uitstraling. De achterlichten liggen in de lijn van grote broer A6 en trapeziumvormige uitlaten maken de cirkel rond.”

Performant en zuinig

Binnenin de nieuwe, eigentijdse Audi A4 is het al comfort wat de klok slaat. “In een zee van ruimte benadrukt het doorlopende luchtrooster vooraan de breedte van de wagen”, vult Bart aan. “Elke A4 is nu uitgerust met een 10,1 inch aanraakscherm, dat centraal op het dashboard staat en onder meer door de akoestische feedback een groot gebruiksgemak biedt. Deze Multi Media Interface heeft ook de middenconsole bevrijdt van de draai- en drukknop wat een extra opbergvak heeft opgeleverd.” Wie het neusje van de zalm wilt, kiest voor de optionele Audi Virtual Cockpit Plus met drie verschillende weergavemodi, waaronder een bijzonder sportief profiel. Ook de connectiviteit is er sterk op vooruitgegaan, met bijvoorbeeld de herkenning van verkeerslichten. Last but not least kan je verschillende designpakketten voor interieur en exterieur met elkaar combineren.

Onder de motorkap blijft de nieuwe Audi A4 inzetten op performante, zuinige en fiscaal interessante benzine- en dieselmotoren. Sommige zijn voorzien van een mild-hybridesysteem van 12 volt dat nog eens 0,3 liter brandstof bespaart per 100 kilometer. Wens je meer informatie over de nieuwe Audi A4 Berline of Avant? Fleet manager Bart Van Vlierden denkt graag met je mee.

Wens je meer informatie over de nieuwe Audi A4 Berline of Avant? Ons Fleet team denkt graag met je mee. Contacteer ons via fleet@groepdelorge.be of via 011 24 08 10.

  • Bart Van Vlierden - Groep Delorge
  • Herkenrodesingel 8 - 3500 Hasselt
  • 0479 68 53 23
  • www.groepdelorge.be