Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

TVS Fiber Investeren in eigen oase van rust

15 juni 2015

Hoezo een eigen zwembad te duur? Volgens de Zonhovense zaakvoerder Theo Vanbaelen is een eigen zwembad al lang geen onbereikbare droom meer. Kwaliteit is én blijft bij je keuze wel belangrijker dan kwantiteit, hiervoor werkt TVS Fiber met een klein team van vakbekwame medewerkers. 'Had ik mijn zwembad maar bij u gekocht Theo', dit krijgt de zaakvoerder weleens te horen van mensen die zich duidelijk toch lieten vangen.

JE EIGEN OASE VAN RUST


"Heerlijk kunnen ontspannen in je eigen omgeving op de momenten die je zelf uitkiest. Ontspanning op maat. Dat waar je eigen zwembad een antwoord op biedt", geeft Theo Vanbaelen, zaakvoerder van het bedrijf TVS Fiber aan. "Velen dromen om te kunnen baden in een idyllische rust en een verfrissende duik te nemen in hun eigen zwembad. Dit is al enige tijd geen onbereikbare droom meer" volgens Theo. "Onze business is doorheen de jaren steeds toegankelijker geworden, meer en meer mensen investeren in hun eigen oase van rust. Met oog voor kwaliteitsvolle materialen en maatwerk zorgen wij al meer dan 20 jaar dat onze klanten kunnen relaxen in stijlvolle en exlusieve zwembaden."

“We volgen het project van naaldje tot draadje.”

OMDAT ELKE ONDERNEMER EEN DROOMZWEMBAD VERDIENT


TVS Fiber, officiële verdeler van de kwaliteitsmerken Starline en Niveko, biedt totaalprojecten aan op maat van en met de grootste zorg voor haar klanten. Omdat klantenteredenheid één van hun paradepaarjes en drijfveren is, start elk project met het grondig uitdiepen van de wensen en verwachtingen van de klant om nadien en passend concept te kunnen voorstellen. "We volgen het project van naaldje tot draadje op, zodat je ook tijdens de realistatie van je zwembad geen kopzorgen hebt. We zorgen voor de aanleg van de tuin, het plaatsen van het poolhouse, het bijwonen van de werkvergaderingen, de plaatsing en het onderhoud van het zwembad, en geven een persoonlijke toelichting van de functionaliteiten."

TVS Fiber verhuisde recent naar een nieuwe locatie in Zonhoven (Vogelsancklaan 267, 3520 Zonhoven) dit om nog beter te kunnen inspelen op de vragen en wensen van hun klanten.

Theo Vanbaelen

TVS Fiber

011 79 42 84

Vogelsancklaan 267

3520 Zonhoven

www.tvsfiber.com