Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

FCA Villagronden Als investeren loont

30 april 2015

Vraag jij je als ondernemer ook af wat, na de bankencrisis en de voortdurend dalende rentevoeten, nog een goede en veilige investering is voor je opgebouwde kapitaal? Fons Ceustermans van FCA Villagronden heeft met zijn uniek beleggingsconcept een antwoord gevonden op dit prangende en actuele topic.

EEN UNIEK PRODUCT WAT VERSCHIL MAAKT


Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de bankwereld begon het bij Fons te kriebelen om zelf te ondernemen en meer te doen voor investeerders dan de traditionele en vertrouwde beleggingsvormen vandaag bieden. Hij ontwikkelde doorheen de jaren een uniek product waarmee hij ondernemers ondersteunt in het beleggen in gronden.

Fons: “Wij beschikken over een ruime portefeuille van exclusieve bouwrijpe villagronden die verspreid liggen over de sterke groeiregio’s in de Ardennen. We zoeken en kopen interessante stukken grond, we maken ze bouwklaar met de nodige vergunningen en zetten ze daarna in de markt. Als je wat extra kapitaal opzij hebt staan en wil investeren om er later de vruchten van te plukken, dan kun je met ons contact opnemen. Samen bezoeken we de gronden opdat je een onderbouwde keuze kan maken. Nadien ga je langs bij de notaris die de gronden op jouw naam of vennootschap zet.”

“Vandaag de dag is deze vorm van kapitaalbelegging veiliger en een stuk rendabeler voor investeerders.”

Wil je de grond doorverkopen om op die manier op korte termijn winst te genereren? Wil je er zelf op bouwen? Of is het al een appeltje voor de dorst voor je kinderen of kleinkinderen? Het staat iedereen vrij om te doen met de grond wat hij of zij wil, al worden volgens Fons de meeste gronden wel doorverkocht. Dit gebeurt via lokale immokantoren aan de plaatselijke bevolking of sleutel op de deur firma’s.

INVESTEREN IN GROND


Fons: “Vandaag de dag is deze vorm van kapitaalbelegging veiliger en een stuk rendabeler voor investeerders omdat bouwgronden alsmaar schaarser worden. Bovendien brengt deze belegging meer op dan het geld op spaarboekjes of in aandelen.” FCA Villagronden kon de laatste 15 jaar maar liefst 15 procent rente aanbieden aan haar klanten. Fons: “Deze hoge rente is het resultaat van de exclusieve ligging en de uitmuntende kwaliteit van de bouwklare gronden, maar zeker ook van onze goede kennis en sterke relaties met de immokantoren in de regio.”

NET DAT TIKKELTJE MEER


De klanten staan erg centraal in het verhaal. Fons:“Wij staan voor maatwerk en een warm en persoonlijk contact met een uitmuntende service van a tot z. Je krijgt bij ons heel wat informatie en advies, we bundelen de nodige documenten, we onderhouden de grond en voorzien begeleiding in het verkoopproces. We willen dan ook net dat tikkeltje meer doen en daarmee het vertrouwen van onze klanten verdienen. Want zij zijn toch dé beste ambassadeurs voor mijn bedrijf en ze maken dat ik nog meer kan groeien met mijn onderneming.”

Fons Ceustermans

FCA Villagronden

0496 14 89 21

Luikersteenweg 380

3920 Lommel

www.fcavillagronden.be