Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vacatures

Wegens positieve groei zoekt Qontact een rasechte Sales Consult I Event Planner voor haar klanten nog beter te bedienen. Ga jij elke uitdaging blindelings met beide voeten vooruit aan? Hecht jij waarde aan een goed Qontact met je klanten? Dan ben je bij Qontact op de juiste plaats! Wij zoeken een positief ingestelde persoon met een portie lef, dit is een essentieel element om vooruitgang te boeken binnen ons dynamisch bedrijf!

FUNCTIE

Als Sales Consult I Event Planner draag je een verantwoordelijkheid om de juiste ondernemers met elkaar in Qontact te brengen én dien je zelf aan de hand van dit je klantenportefeuille uit te breiden, dit in combinatie met het plannen van unieke events. Je bouwt een hechte band op met je klanten, dit aan de hand van een langetermijnsvisie en speelt zo in op hun noden en behoeften. Je benut je volledig netwerk en kijkt ook naar (nieuws-) media-oplossingen. Verder woon je op regelmatige basis Qontact events bij en help je mee met de structuele organisatie hiervan. Tijdens deze diverse gelegenheden zal je de klanten op een kwalitatieve manier begeleiden.

Wie ben jij

- Je beschikt over een eerste sales ervaring en bent eventueel in bezit van een zakelijk netwerk
- Je beschikt over een go-getters mentaliteit
- Een lange termijnvisie is vanzelfsprekend
- Je bent een echte ondernemer, sparringpartners op vlak van diverse marketing en sales strategieën
- Je bent een teamplayer met lef, durf en je bezit een gun factor
- Je bent zeer klantgericht en kan uitstekend netwerken

WIJ BIEDEN

Een uitdagende job met een langetermijnvisie in een jong en dynamisch team die volop in ontwikkeling is. We bieden groeimogelijkheden om je eigen regio uit te bouwen met je eigen team! Je werkt als zelfstandig ondernemer aan de hand van een competitief salaris en/of in loondienst is bespreekbaar.

WIE IS QONTACT

Qontact is een uniek concept, met een jeugdig netwerk vol enthousiasme, vaker genoemd naar ‘de nieuwe zakelijke generatie’. Meer info op www.qontact.be!

Stuur je CV, motivatiebrief + foto naar info@qontact.be.