Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

LANCERING QONTACT EDITIE 7 - BUSINESS EVENT

26 juni 2018

Klaar om Limburg opnieuw op zijn kop te zetten? Op dinsdag 26 juni pakt Qontact uit met een spraakmakend exclusief business event voor én door ondernemers. Unieker dan uniek! Want je bent te gast in de wondere wereld van Equitom, de paardenkliniek die gekend is over heel de wereld.

Eregast is Ludo Phillipaerts, Zevenvoudig Belgisch kampioen jumping die zich met hart en ziel wijdt aan de coaching van zijn vier ruiterzonen. En aan de zoektocht naar de beste springpaarden. Hij stoomt zijn bloeiend familiebedrijf klaar voor de volgende generatie. De Limburgse ondernemer geniet full support van Michelle Bovy en het team van family office B-Sure.


Nieuwsgierig naar de successtory van een van de beste ruiters uit de Belgische geschiedenis? Dankzij Qontact zit je stevig in het zadel én krijg je de kans om doelgericht te netwerken in een ongedwongen losse sfeer. Bovendien overhandigen wij je in primeur de gloednieuwe zevende editie van ons business magazine!

In samenwerking met onze partners verwelkomt Qontact je op een bijzondere locatie. Wij ontvangen een select publiek om de kwaliteit te garanderen. Aarzel dus niet om je in te schrijven. Het aantal inschrijvingen is strikt beperkt, snel zijn is de boodschap!

PRAKTISCH
18.30 uur: ontvangst
19.15 uur: lancering Qontact business magazine, editie 7 Limburg
Successtory Ludo Phillipaerts, begeleid door Michelle Bovy van B-Sure
Hosting by Virginie Claes

Nieuwsgierig? Ook ditmaal geven we je de kans op een exclusieve rondleiding en een blik achter de schermen van Equitom!

Concept food all night: gebracht door Atelier V

Dinsdag 26 juni 2018
Equitom I Venusbergstraat 1 I 3560 Meldert (Lummen)

Dresscode: put on your best business clothes or bring your horse!

Niet Qontact leden betalen 70 euro per persoon. Inclusief catering/drank all night. Zin om Qontact lid te worden? Meer info via info@qontact.be.

Locatie

Equitom - Venusbergstraat 1 - 3560 Meldert (Lummen)

Aanvang

18.30u

Einde

23.00u

Registratie